Belblock
betonmetselsteenzoeker


BELBLOCK

Fier over hun producten en overtuigd van de vele kwaliteiten van hun betonmetselstenen, verenigden meerdere fabrikanten zich onder de noemer BELBLOCK.

Door zich te groeperen binnen BELBLOCK willen de fabrikanten de ontwerper, voorschrijver en gebruiker, betonmetselstenen van hoge kwaliteit en met BENOR keuring aanbieden voor de realisatie van comfortabele, solide en duurzame gebouwen die een jarenlange tevredenheid en gemoedsrust garanderen.

De fabrikanten wensen u te informeren over de vele mogelijkheden die hun producten bieden, hun (technische) kenmerken en de vele intrinsieke voordelen van betonmetselstenen.

BELBLOCK groepeert vijf fabrikanten:

BELBLOCK ALKERN VOR Beton N.V. - 8800 Roeselare – www.vor-beton.be / www.alkern.be
Betonfabriek Coeck N.V. - 2845 Niel – www.coeck.be
Conforbéton S.A. - 6061 Montignies-sur-Sambre
Douterloigne N.V. - 8570 Anzegem – www.douterloigne.be
Roosens Bétons S.A. - 7181 Familleureux – www.roosens.comFEBE    FEBE is de erkende beroepsvereniging van fabrikanten van prefab betonproducten en verdedigt de belangen van de sector. De Belgische betonindustrie produceert een brede waaier aan prefab elementen voor de bouw, gaande van eenvoudige, ongewapende producten zoals betonmetselstenen en straatstenen tot grote structuurelementen zoals brugliggers.Belblock | Vorstlaan 68 bus 5 - 1170 Brussel |
tel. +32 2 735 80 15 | mail@febe.be
in samenwerking met: TOP argex argex FEBELCEM

infobeton.be