Belblock
betonmetselsteenzoeker


COMFORT

Thermische isolatie De eerste parameter voor het comfortgevoel binnen een gebouw is de binnentemperatuur. Om deze zomer en winter op een economische wijze op een aangenaam pijl te houden is een samenwerking tussen de thermische isolatie en de thermische inertie van de BELBLOCK betonmetselstenen noodzakelijk.
Lees meer


Thermische inertie Om energie te besparen moet in de eerste plaats de buitenschil van het gebouw goed geïsoleerd worden.
Daarnaast kunnen extra besparingen gerealiseerd worden dankzij de thermische inertie van BELBLOCK betonmetselstenen, dit zowel in het zomer- als in het winterregime.
Lees meer


Thermisch comfort Ook de wandtemperatuur is een belangrijke parameter voor het temperatuursgevoel en dus het thermisch comfort in een gebouw. Uit het gamma van de BELBLOCK betonmetselstenen kiezen we lichte materialen indien een snelle opwarming van de wand gewenst is en de zware indien het gebouw quasi continu verwarmd wordt (het merendeel van de gebouwen van België).
Lees meer


Akoestiek In een leefomgeving die steeds luidruchtiger wordt, stellen we steeds hogere eisen aan het akoestisch comfort. De geluidsisolatie is dan ook een essentieel aspect van de kwaliteit van de ruimte. Als ‘stille’ partner bieden BELBLOCK betonmetselstenen een gedroomde oplossing voor deze problematiek.
Lees meer


Afwerking Omwille van hun robuustheid wordt zeer dikwijls gekozen voor zichtmetselwerk in betonmetselstenen. Een esthetische oplossing die lang mooi blijft. Voor het al dan niet afwerken van metselwerk in betonmetselstenen geldt slechts één regel: NIETS MOET, ALLES KAN!
Lees meer
Belblock | Vorstlaan 68 bus 5 - 1170 Brussel |
tel. +32 2 735 80 15 | mail@febe.be
in samenwerking met: TOP argex argex FEBELCEM

infobeton.be