Belblock
betonmetselsteenzoeker


Economie, innovaties en sociaal kader
Daarenboven kan een product maar duurzaam genoemd worden als er sprake is van een gezond evenwicht tussen de ecologische, economische en sociale aspecten. Binnen dit spanningsveld nemen de BELBLOCK betonmetselstenen, dankzij hun uitzonderlijke karakteristieken een bijzondere plaats in.

BELBLOCK betonmetselstenen en economie … de juiste balans

Door de sterk toegenomen prijzen van de bouwgrond en de te renoveren woningen, worden ontwerpers, studiebureaus, aannemers, … steeds meer geconfronteerd met strikte budgetten. De steeds strengere regelgeving op het vlak van milieu en energiehuishouding maken het niet eenvoudiger. De voorschrijvers moeten dus op zoek naar kwalitatieve bouwmaterialen voor een betaalbare prijs.

De BELBLOCK betonmetselstenen hebben op dit vlak heel wat troeven. Door hun intrinsieke eigenschappen zijn zij de metselsteen van de toekomst.

Verminderde productiekost: Eenvoudige verwerking: Prestaties "à la carte": Gegarandeerde duurzaamheid (bij gebruik):
VOORTDURENDE INNOVATIES …

De BELBLOCK fabrikanten investeren voortdurend in onderzoek naar innovatieve oplossingen die beantwoorden aan de behoeften van de steeds evoluerende bouwsector en de maatschappelijke context waarin wij leven. Door de ontwikkeling van verbeterde producten en metselsystemen versterken ze nog de hoger genoemde positieve eigenschappen van de betonmetselsteen.

Enkele voorbeelden: BELBLOCK betonmetselstenen hebben een uitstekende prijs/kwaliteit/prestatie verhouding en bieden een aangepaste oplossing voor elk project, onafhankelijk van de mogelijkheden, het budget of de moeilijkheidsgraad. Innoverende producten versterken deze positieve karakteristieken in belangrijke mate.


Belblock | Vorstlaan 68 bus 5 - 1170 Brussel |
tel. +32 2 735 80 15 | mail@febe.be
in samenwerking met: TOP argex argex FEBELCEM

infobeton.be